Videre til kvartfinalen!
Laget fra 6. klasse på Nesbyen er videre til kvartfinale!

Videre til kvartfinalen!

I kveld møttes Nedre-Ål 2 og Nesbyen i spørrekonkurransen "Kven veit mest?".
Kven veit mest?
Mia Langås Flåta
Publisert : 08.12.2020 21:24
Sist oppdatert : 08.12.2020 22:01

Å varme opp med en snøballkrig så ut til å fungere. I alle fall for laget fra 6. klasse på Nesbyen. De lå noen poeng foran laget fra Nedre-Ål hele vegen.

Nesbyen hadde lest seg opp på ordførere i Hallingdal og de følte seg gode på NRK-super. Det var dessverre ikke noen spørsmål om dalens ordførere, men det kom noen spørsmål om årets julekalendere på NRK, så der slo de til med full pott!

Nedre-Ål håpet på spørsmål om Harry Potter og Donald. Vi var så vidt innom Donalds nevøer, da de skulle navngi sistemann, altså Doffen, som de klarte utmerket. 

! LAG NEDRE-ÅL2: Ingvild Marie Brattåker Skåre (bak til venstre), Karoline Fluto (reserve), Ole Lukas Giljebrekke Andersen (foran til venstre) og Magnus Emil Anthun

! LAG NESBYEN: Julie Engen Langslett (bak til venstre), Andreas Mauritzen-Lian, Kaia Hellelang Haugo (foran til ventre) og Hannah Skjellanger (reserve)

Konkurransen sendes i reprise onsdag kl. 15:00. 

Disse lagene er videre til kvartfinale på nyåret:

Torpo
Dagali & Skurdalen
Nedre-Ål 1
Gol 1
Nesbyen

Neste "Kven veit mest" sendes 5. januar. Da møtes Hemsedal og Flå. Dette blir siste duell i den innledende runden. Deretter venter kvartfinaler, semifiinaler og finale! 

LES MER OM KONKURRANSEN HER
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS