Konsert med Hasse Farmen i Geilo kulturkyrkje
Hasse Farmen som har bodd på Geilo noen år. (Foto: Agnete Brun)

Konsert med Hasse Farmen i Geilo kulturkyrkje

Kritikeryndlingen og mannen bak en av de sterkeste utgivelser i 2016, Hasse Farmen, kommer til Geilo Kulturkyrkje 24. februar.
Kultur
Rita Stavn
Publisert : 16.02.2018 19:00
Sist oppdatert : 16.02.2018 19:14

Om du ikke kjenner ham fra før, er dette muligheten til å oppdage en usedvanlig sterk låtskriver med et helt særegent rock noir-univers. 

Da Hasse Farmen slapp albumet «Livet du redder kan være ditt eget» høsten 2016, gikk det ikke stille for seg. Hasse Farmens fjerde soloalbum høstet strålende anmeldelser over hele linja. Albumet ble omtalt som hans livs plate, og en av årets aller beste i 2016 ifølge Dagsavisen. Klassekampen beskrev albumet som hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå. Ikke minst havnet plata på Aftenpostens liste over de ti beste norske albumene i 2016. 

Låtene til sangeren og låtskriveren Hasse Farmen har noe sjangeroverskridende over seg. De preges av det tidløse. Det hele føles viktig og utfordrende ut. De går ofte langt utover rockens uskrevne 3-minutters lov; r ock eller pop, eller hva du måtte ønske å kalle det, låtene er tuftet på en av rockens grunnholdninger: den eneste regelen, er at det ikke er noen regler.

(Pressemelding)
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS