25 år med unik Sikkerhetsdag
Gudveig Fingarsen (styremedlem i Torpomoen drift) og Håkon Myro (daglig leder i Gjensidige Hallingdal) med kyndig veiledning av 9. klassinger.

25 år med unik Sikkerhetsdag

Sikkerhetsdagen feira 25 års jubileum på Torpomoen onsdag.
Aktuelt
Rita Stavn
Publisert : 19.10.2017 21:55
Sist oppdatert : 19.10.2017 23:37

I alt 6.750 niendeklassinger i Hallingdal har deltatt på Sikkerhetsdagen som setter fokus på forebygging, og ikke minst drilling i hvordan en skal opptre når uhellet først er ute. Trafikksikkerhet, brann, elsikkerhet og førstehjelp først og fremst med praktiske øvinger er temaene som gjennomgås.

Det har blitt 125 Sikkerhetsdager gjennom disse 25 årene. Det hele starta i 1992 etter en ide fra Magne Medgard i Gjensidige Hallingdal. Siden 2002 har opplegget blitt gjennomført på Torpomoen.

- Et enestående tiltak forteller Håkon Myro daglig leder i Gjensidige. Vi ønsker gjerne at andre følger etter og gjør det samme. Myro er stolt av hva de har fått til, og er ikke i tvil om at dette har vært et svært viktig forebyggende arbeid.

Onsdag var det 25 års jubileum. Inviterte gjester fikk være med på en kortversjon av kurset. I tillegg til den profesjonelle staben var 9. klassinger fra Gol skole som nettopp har vært med opplegget, henta inn for å være hjelpeinstruktører. 

1. og 2. klassinger fra Torpo skole var også henta for å dele ut refleksvester. "Reflekspoliti" som jobber for at vi alle skal huske refleksen nå i mørketida.

Mer i Fredagsmagasinet

Vi var med på en kortversjon av Sikkerhetsdagen. Her slukkes brann med brannteppe.


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS