STAUT til Helt på Vidda
Foto: Michaela Klouda

STAUT til Helt på Vidda

Aktuelt
Publisert : 24.08.2023 13:25
Sist oppdatert : 27.08.2023 11:45

Teamet i Helt på Vidda melder torsdag 24. august at den planlagte oppredenen med Nazareth må avlyses på grunn av sykdom i bandet. 

Festivalens team har imidlertid jobbet hardt for å finne en verdig erstatning, og informerer om at de allerede har dette på plass;

Det norske bandet STAUT stepper inn på rekordtid.

Staut, et band kjent for sin unike musikkstil og energiske sceneopptredener, overtar derfor plassen til Nazareth, førstkommende lørdag. Festivalteamet er sikre på at Staut vil levere en minneverdig opptreden og skape en flott atmosfære for deres gjester. Staut er et band som er skreddersydd for Valdres og Hallingdalen, med stor fanskare. 

Festivalen beklager eventuelle skuffelser som følge av endringen i artistoppstillingen, men de er fast bestemt på å sikre at festivalopplevelsen forblir positiv og engasjerende. De setter stor pris på publikums forståelse og støtte i denne situasjonen.

 

Helt på Vidda er en fjellfestival som ble arrangert for første gang i 2021. Denne helgen inntar de Geilo med ulike konserter og aktiviteter for alle aldre. 

Se program og kjøp billetter her. 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS