Ny kunstutstilling i Geilo kulturkyrkje

Ny kunstutstilling i Geilo kulturkyrkje

Kunst
Publisert : 22.08.2023 10:19
Sist oppdatert : 23.08.2023 22:14

Lørdag 19. august åpnet en ny utstilling i Kunstgalleriet i Geilo kulturkyrkje. Ranveig Barstad introduserte sin utstilling "Form-farge-flyt=akvarell".  Det var godt oppmøte og flere bilder ble solgt allerede under åpningen. 

Utstillingen varer til og med 21. oktober. 


Ranveig Barstad har arbeidet med kunst i over 25 år. Hun hatt mange separatutstillinger og vært deltager i flere gruppeutstillinger i Norge, Danmark og Baltikum. Hun har også hatt flere utsmykningsoppdrag. Før kunsten arbeidet Barstad som grafisk designer, Art Director og dekoratør. I dag går tiden til akvareller i hennes atelier i Bergen og Åsgårdstrand.

Ranveig skaper et fargesterkt univers av indre og ytre landskap i hennes verk, som inviterer inn i naturens bølgende, takkede og mangfoldige former. Disse formene kan bli til abstrakte mosaikker. Kunstens hennes åpner meditative rom, hvor den besøkende kan finne indre ro, dybde og dynamikk – og en poetisk billedverden med berg og fjellandskap, hav, fugler og spesielle vesener. Hun har utnyttet akvarellens muligheter på en spesiell måte og bruker sin særegne teknikk til å levendegjøre mediet med mønster og linjer som danner et utall av fasetter å fordype seg i.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS