2.250 Hallingtapas borte på 75 min.

Tre lag med kokkelærlinger fra Hallingstuene, Bardøla og Dr Holms konkurrerte om den gjeve tittelen Hallingtapas 2006 under festivalen Norsk Matglede på Geilo.
Kultur
Rita Stavn
Publisert : 02.10.2006 16:15

Vinnerlaget fra Dr Holms. Roger Skaret, Stian Andersen og Kenneth Grytten.
Tre lag med kokkelærlinger fra Hallingstuene, Bardøla og Dr Holms konkurrerte om den gjeve tittelen Hallingtapas 2006 under festivalen Norsk Matglede på Geilo.

Røkt elgpølse med sopp og fetaost.
Laget fra Dr Holms hotell vant med sin elgpølse tapas. Dette er elgpølse med sjampinjong, kantareller og fetaost. Det hele bundet sammen med grissini brød.
- Et lite kunstverk som smakte godt, var publikum sin dom til denne tapasen.

Premien var en sjekk på 5.000 kr i tillegg til heder og ære.
- Det har utviklet konkurranseinstinktet, viljen og motivasjonen forteller vinnerlaget.

2.250 tapas borte på kort tid.
Det ble honnør og premie også til de to andre lagene fra Bardøla og Hallingstuene for kreative og smakfulle tapas som rømmebrød med vaniljekrem, lefsekling med multer og rakafisk tapas… Hvert av lagene laget 750 tapas som publikum fikk smake på, og bedømme.     
Og alt var borte på 75 minutter...........

Intervju med vinnerlaget og Eldgrim Springgard som er prosjektleder i Hallingkost, sendes i "På heimveg" tirsdag kl 15.00 og i fredagsmagasinet.








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS