Skole, SFO og IFO på Gol holdes stengt i morgen fredag 30. okt.

Skole, SFO og IFO på Gol holdes stengt i morgen fredag 30. okt.

Personer i nærkontakt med skolesystemet har testa positivt på korona.
Aktuelt
Rita Stavn
Publisert : 29.10.2020 22:09
Sist oppdatert : 29.10.2020 22:14

Pressemelding 29. oktober:

Det har nå i kveld gått ut informasjon fra rektor ved Gol Skule om at skolen, SFO og IFO holdes stengt i morgen fredag 30. oktober. Det har i kveld kommet frem informasjon om at personer i nærkontakt til skolesystemet har testet positivt på Korona.

På det nåværende tidspunktet oppleves situasjonen som krevende og uoversiktlig. Man har behov for å kartlegge nærkontakter i større grad, slik at man kan få en oversikt over omfanget. Avgjørelsen er derfor tatt for å kunne bidra til å begrense og forebygge eventuell videre smitte. Samtlige elever og ansatte ved Gol Skule er satt i karantene i påvente av videre kartlegging.

Vi er innforstått med at dette skaper utfordringer for mange, men håper allikevel på forståelse for avgjørelsen. Det er nå viktig at foreldre til barn i skolen informerer sine om at de nå er satt i karantene, og at foreldre som har samfunnskritiske funksjoner i sitt virke forsøker å legge til rette for at de kan møte opp på jobb.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon i morgen, men ber om forståelse for at det vil ta noe tid å få oversikt over situasjonen.


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS