Skarverenn med koronagaranti
Foto: Skarverennet

Skarverenn med koronagaranti

Skarverennet 2021 opnar for påmelding måndag og dei garanterer at rennet blir arrangert
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 09.10.2020 09:29
Sist oppdatert : 09.10.2020 09:34

Norges største og mest folkelige skirenn, Skarverennet, går av stabelen 17. april 2021.

Den 12 oktober åpnes påmeldingen, på skarverennet.no
Arrangørklubben Geilo, som garanterer at rennet blir gjennomført, har lagt planer for alternative løyper og puljevise starter for å sikre at alle deltakere får oppleve den flotte skituren gjennom nasjonalparken langs Hallingskarvet. Skulle idrettslaget, mot formodning, bli tvunget til å avlyse pga covid-19 så garanterer de 100% refusjon - også på pakker som inkluderer overnatting.

En klubb med hele bygda i ryggen

Med en ofte utsolgt kapasitet på 12 220 deltakere så er Skarverennet et arrangement som betyr mye for mange bedrifter på Geilo, ikke minst i den hardt prøvede reiselivsbransjen. Likevel stiller en en enstemmig næring, organisert gjennom turistkontoret Visit Geilo, seg bak den unike refusjonsgarantien i tilfelle de skulle bli tvunget til koronaavlysning av arrangementet: alle påmeldte får refundert 100% av det de har betalt og bestilt i påmeldings- og startavgift, inkludert eventuell overnatting.

Utfordrende, men ikke umulig, å planlegge.

Leder for organisasjonskomiteen, Jarle Uthus leder organiseringen av all påmelding og øvrig logistikk for mer enn 12.000 deltakere og 1100 frivillige midt i en pandemi.

Å gå en tur på ski er vel noe av det sunneste, hyggeligste og minst smittefarlige som finnes. Vi har enorme fjellområder med flotte løyper, så her er det enkelt å holde både 1, 2 og 100 meters avstand. Utfordringen ligger selvsagt i transport og logistikk, start- og målområdet. Her har vi plan A, B og forsåvidt hele resten av alfabetet klare. Det blir renn 17. april 2021, og vi kan love alle deltakere en trygg, flott tur og naturopplevelse på høyfjellet - som arrangørklubb vil vi selvsagt arrangere rennet under de smittevernsregler som måtte gjelde når vi kommer til april neste år. Vi gleder oss!

 

 


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS