Nylansering: Softis med brunostsmak!
Klar for folket 12. september - i Oslo. Foto frå Matlarm si facebookside

Nylansering: Softis med brunostsmak!

Det smakar vidunderleg godt seier Synne Kvelvik i Hanen, ho har vore med og prøvesmakt!
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 04.09.2020 18:49
Sist oppdatert : 04.09.2020 19:25

Brunosten frå Prestholt er osten som blir brukt i softisen og som blir lansert som ein del av Matlarm i Oslo 12. og 13. september. Det er ein litt annleis matfestival der dei som er publikum blir oppfordra til å gå ei løype som inneheldt mange ulike restaurantar som alle presenterer nyskapingar innan matverden, nye smakar, nye kombinasjonar. Lokalprodusert mat er råvarer for mykje av dette.

Du høyrer meir om dette i Fredagsmagasinet 4.9 og du kan lesa meir på matlarm si facebookside

No også som smakstilsetting i softice






Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS