Burger King på Gol opnar fredag
Burger King Gol. Foto: Burger King

Burger King på Gol opnar fredag

Onsdag er det prøveopning - fredag er det offisiell opning av einaste Burger King i Hallingdal
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 18.02.2020 11:52
Sist oppdatert : 18.02.2020 11:56

Onsdag 19. februar er det duket for prøveåpning av Burger King på Gol. Fredag 21. februar er offisiell åpningsdag. – Vi gleder oss til å servere flammegrillet burger til sultne hallingdøler, sier Tomas Harbu.

Tomas Harbu er driftssjef for den nye restauranten på Gol. Sammen med Burger Kings åpningsteam og en nesten fullsatt stab av hallingdøler er de klare til å fyre opp den nye grillen på Gol.

- Vi har et team med 25 toppmotiverte medarbeidere klare for åpning. Alle er fra nærområdet og i alderen 16 - 34. De kjenner stedet og lokalbefolkningen godt, og nå har de fått god opplæring i ekte Burger King-stil. Derfor er jeg sikker på at dette blir suksess, sier Harbu.

Restauranten åpner i et helt nytt bygg som ble påbegynt i høst, med enkel innkjøring fra bilveien. Det er også gangavstand til restauranten fra Gol sentrum. Nå står den klar med Burger Kings nyeste design. Restauranten er utstyrt med fire selvbetjeningskiosker, stort lekerom og Drive-Thru. Uteservering åpner til sommeren.

- Vi er ydmyke og stolte over å kunne åpne her på Gol. Vårt ønske er å være et hyggelig samlingspunkt for lokale og gjennomreisende. Samtidig skal Burger King Gol være en solid og spennende arbeidsplass, og god lokal samarbeidsparter, sier Harbu.

Trenger fortsatt restaurantsjef

Selv om staben er på plass har ikke Harbu funnet noen til å lede restauranten og medarbeiderne helt enda.

- Vi er fortsatt på utkikk etter en sulten og kvalifisert restaurantsjef. I dag er vi i prosess med noen spennende kandidater, men tar også imot flere henvendelser. Restaurantsjefen skal ha ansvar for daglig drift i restauranten og personalansvar for hele staben her på Gol. Det er en fin mulighet for noen som ønsker seg en lederstilling med mye ansvar, sier Harbu.

I påvente av en fast restaurantsjef skal teamet ledes av Solveig Marie Kostøl, som har jobber som restaurantsjef på Burger King i Bergen. Nå tar hun et midlertidig opphold på Gol, før hun vender hjem til Kristiansand.


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS