Ostebygda kåra til årets lokalmatgründer
Vinnerne i Ostebygda, sammen med juryleder Hilde Charlotte Solheim (t.v.). Fra høyre: Einar Gundersen, kategoridirektør i MENY, og Bernt Bucher-Johannessen, dalig leder i Hanen

Ostebygda kåra til årets lokalmatgründer

Samarbeidsorganet Ostebygda i Hol vart fredag tildelt prisen Årets lokalmatgründer på Seljordmarknaden. Prisen er på 50 000 kr
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 13.09.2019 15:30
Sist oppdatert : 13.09.2019 17:30

Juryen har lete seg begeistre av det entrepenørskapet som ligg i å utvikle ein tilleggsdimensjon med eigen forretningsmodell gjennom ei geografisk merkevare innan ei type produkt, ost.
Vidare heiter det i uttalen juryleiaren Hilde Charlotte Solheim: Ostebygda tek det gode lokale samarbeidet me ser er ein nøkkel for å lykkast for mange lokalmatprodusentar eit steg vidare. Arbeidet med ei felles merkevare, samtidig som produsentane beheldt særpreget sitt, er eit eksempel som andre bør følge etter.

Du kan lesa meir om tildelinga her

Prisen vart delt ut på Seljordmarken fredag av minister Bollestad. Meir i fredagsmagasinet.






Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS