Finalen i Ungt entrepenørskap
Beste stand: Amatørenes mester.

Finalen i Ungt entrepenørskap

Omkring 500 elevar frå heile Hallingdal var torsdag samla på Geilo for å vera med på kåring av dei beste innan Ungt entrepenørskap 2019
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 10.05.2019 13:18
Sist oppdatert : 10.05.2019 14:02

I Geilohallen var dei samla som hadde fysiske aktivitetar å vise fram mens dei andre var samla i kongressalen på Vestlia hotell. 10 grupper viste fram sine idear eller produkt, og ein breitt samansett jury frå næringslivet i Hallingdal var innom kvar ein stand. På grunnlag av den informasjonen dei samla opp i desse rundane, vart det delt ut prisar i ulike kategoriar.

I Fredagsmagasinet 10. mai med reprise måndag 13. mai kan du høyre ein liten reportasje frå messa.

Messedag Valgfag 2019   Juryens begrunnelser:

Beste elevbedrift: USG EB, Unge sprer glede, Geilo BUSK

Begrunnelse :

 EB med et veldig godt formål - litt «Robin Hood».  Tjener penger på et produkt som har kjøpere.  Gir tjenester til noen som trenger det.  God og gjennomarbeidet forretningsplan, godt presentert. Alt var godt! De er unge og sprer glede: USG EB

:  Beste stand: Amatørenes mester, Geilo BUSK

Begrunnelse :

 Tydelig budskap gjennom visuelle elementer.  Gjjennomført! Gjennomtenkt, en rød tråd!  God aktivitet på standen.  God selger av produktet.  Helhetlig opplevelse.

Beste redesign: «Skulptur av metallskrap», Gol skule

Begrunnelse :

 Artige, dekorative og salgbare skulpturer.  Gode teknikker, lim, bolting, sveising

Kan videreutvikles (lamper)  Engasjerte, gode formidlere.

Mest innovative idè: Fjellis EB, Geilo BUSK

Begrunnelse :  

Juryen mener at vinnergruppa kanskje ikke helt har insett hvor bra dette produktet er, og ikke minst kan bli…Vinneren har laget et nytt produkt i en kjent produktgruppe med bruk av kjente lokale råvarer, som er blandet sammen til en ny opplevelse.

Beste matrett: «Smooth me up», Geilo BUSK

Begrunnelse :

  2 bidrag skilte seg ut.  Vinneren er ernæringsmessig bra, viste god ernæringskunnskap både muntlig og skriftlig. Tydelig og godt smaksbilde med tydelige forskjeller på de ulike smaksprøvene.

Beste salgsteam: Monty Python, Geilo BUSK 

 Begrunnelse:

 Teamet var samkjørte, engasjerte og kunnskapsrike. De tok tak i oss og viste engasjert fram sitt produkt.  «Vil du prøve?» Utmerket seg og jobbet som et team.

Beste presentasjon/demonstrasjon på stand:  Hydraulikk, Hemsedal BUSK

Begrunnelse :

  På standen blir man som kunde tatt godt i mot og utfordret.  Det levnes ingen tvil om at standen innehar mye kunnskap om produktet som er utstilt. Et pluss for presentasjonen er mulighetene for å få teste «teknologi i praksis» Bemanningen utøver god formidlingsevne, noe som øker kundens interesse for produktet.

Beste scenepresentasjon: Speilbildet, Ål USK    

Begrunnelse:

 Viktig tema, veldig bra at det er selvskrevet, og at de har laget dansene selv, og at de viser godt samarbeid i en stor jentegruppe.  Alle deltok

Beste fysiske aktivitet:   Gutta krutt , Gol skule

 Begrunnelse:

 Vinneren skapte stor aktivitet og spenning med enkle instruksjoner.  Øvelsen inkluderte alle og konkurranseinstinktet ble vekket. Dette er en øvelse vi kommer til å ta med oss videre i våre treningsgrupper

Beste selger: Ronja………, i gruppa Hydraulikk, Hemsedal BUSK 

 Begrunnelse:

 Utfordret juryen på kunnskap. Involverte juryen og forklarte hydraulikk på en interessant og enkel måte.

 

 

 

 

 

 


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS