Fjerdeplass på hjemmebane
Sondre Evjen på andreplass etter tre runder...

Fjerdeplass på hjemmebane

Sondre Evjen kjørte inn til fjerdeplass i RX2-klassen under helgens VM-runde i rallycross i Hell. I sammendraget ligger han på en andreplass.
Sport
Publisert : 11.06.2018 18:08
Sist oppdatert : 11.06.2018 18:17

Den norske VM-runden i rallycross på Lånkebanen utenfor Hell i Trøndelag er et av høydepunktene gjennom sesongen, og Sondre Evjen fra Ål i Hallingdal skuffet ikke. Han viste et godt tempo fra start med jevne og raske innledende omganger.

Også i semifinalen gikk det bra med en andreplass, og da lå alt til rette for et godt resultat i finalen. 

-Jeg hadde en grei start og fulgte Henrik Krogstad inn i jokeren. Jeg prøvde å henge på, men slet litt med å følge tempoet helt. Uansett gikk det greit, og jeg er fornøyd med en fjerdeplass til slutt, sier føreren fra NMK Gol.

Evjen, som også er en del av utviklingsgruppen til Team Norway, tok med dette viktige poeng i sammendraget, og ligger på en andreplass sammenlagt etter at tre av årets første runder er gjennomført. Svenske Oliver Eriksson leder med 73 poeng, mens Evjen har 64 poeng. Videre følger Vasily Gryazin på tredjeplass med 62 poeng.

-Målet i år er å gjøre det så bra som mulig sammenlagt, og da gjelder det å kjøre smart og plukke poeng i hvert løp.

Løpet i Hell var sponset av Team Verksted, som også er Evjens viktigste samarbeidspartner.

-Vi hadde mange gjester til stede og veldig god støtte gjennom hele helgen. Derfor var det ekstra moro med et godt resultat på hjemmebane.

Det neste runden i RX2-mesterskapet er i svenske Höljes den 1. juli.

(Pressemelding)


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS