Konsert med Marthe Wang og Ten Sing United tirsdag 7. november

Konsert med Marthe Wang og Ten Sing United tirsdag 7. november

I Geilo kulturkyrkje tirsdag 7. november kl 19.00
Kultur
Rita Stavn
Publisert : 02.11.2017 16:09
Sist oppdatert : 13.11.2017 21:40

Debutanten som vant kritikerne og folkets hjerter på første forsøk. Marthe Wang har på kort tid blitt artisten alle snakker om. Musikken har blitt beskrevet som en perfekt blanding av popperler med jazzvendinger, mens andre mener hun kan bli hele Norges favorittartist!

Singelen "Til Deg" treffer oss alle og går sin seiersgang på NRK P1. Albumet "Ut og se noe annet" har fått strålende anmeldelser fra Dagens Næringsliv, NRK "Under lupen", Erik Valebrokk, Tor Hammerø m. fler.

Jeg vil at det skal høres ut som jeg står og synger inn i øret ditt», sier 26 -åringen fra Bergen om innspillingenes nære og organiske preg. De ni låtene er skrevet av Marthe selv, og har fått sitt ektefølte lekne uttrykk gjennom samarbeid med en rekke kjente musikere, et stjernespekket band og produsent Markus Lillehaug Johnsen. Tekstene på ”Ut og se noe annet” er fulle av små fortellinger og observasjoner som Marthe skildrer med en innlevelse og varme som berører sterkt.

Med bakgrunn fra jazzlinjen på Musikkhøgskolen, fremført med bergensdialekt og en enestående formidlingsevne har debutalbumet gått rett hjem hos den norske befolkningen. Norge har fostret et nytt låtskrivertalent som det blir spennende å følge i årene som kommer.

Med på konserten blir også Ten Sing United fra Geilo. Dette må du ikke gå glipp av!

(Pressemelding)


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS