Beste nordmann!
Sondre i farta

Beste nordmann!

Siste racet i år førte Sondre Evjen opp på ein andre plass, og beste nordmann samanlagt.
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 13.11.2017 12:38

Evjen har i år kjørt full sesong i det internasjonale RX2-mesterskapet, og i helgen ble den siste runden kjørt i Cape Town. Der leverte Evjen strålende kjøring gjennom hele helgen, og endte til slutt på en andreplass i finalen - bak franske Cyrill Raymond som også vant serien sammenlagt.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg klarte å tilpasse meg og forbedre kjøringen gjennom hele helgen. Når jeg i tillegg klarte å kjøre meg opp i feltet i finalen kan man definitivt kalle dette en god helg, stråler Evjen etter løpet.

I de innledende omgangene kjørte han inn til femte, åttende og sjettetid i de tre første omgangene, før han leverte nest beste tid i den fjerde og siste omgangen. Med det sikret han seg en plass på første rad i semifinalen. I finalen startet Evjen som nummer tre - bak nevnte Raymond og belgiske Guillaume De Ridder, men kom seg altså forbi belgieren og opp på en andreplass før målflagget vaiet.

- Bilen har fungert veldig bra hele helgen, og jeg har klart å unngå store feil. Det er deilig å nok en gang bevise at jeg har tempoet inne til å kjempe i toppen når alt fungerer, sier han.

Andreplassen gjorde også at Evjen klatret forbi de andre nordmennene på sammenlagtlisten og endte som beste nordmann på en åttendeplass totalt.

- Vi har hatt en del uflaks i år, så å bli beste nordmann i serien var veldig deilig, sier han.

Nå forbereder Evjen seg for neste sesong, og takker samtidig både fans, støttespillere og sponsorer for en morsom og lærerik sesong.

- Uten alle støttespillerne, både i form av sponsorer og fans, vi har med oss hadde vi ikke klart dette. Jeg håper alle har lyst til å bli med oss på ferden videre mot nye og enda større mål i sesongene som kommer, avslutter han.

 --








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS