Nye Vestlia resort opna.

Fredag vart den nybygde og renoverte Vestlia resort opna og sundag 21.12. er det open dag!
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 19.12.2014 18:26

Fredag vart den nybygde og renoverte Vestlia resort opna og sundag 21.12. er det open dag!

 

Her er pressemelding om opninga og hotellet: 


NYE VESTLIA RESORT ÅPNER fredag 19. desember – en unik kombinasjon av aktivitets og kulturhotell
To nye fløyer med til sammen 88 boenheter – da har vi totalt 184 hvorav halvparten er suiter og leiligheter, resten er dobbeltrom med connection til suitene/leilighetene.
Eventyrbadet på 800 kvadratmeter med bl. annet 82 meter lang sklie. Her er svømme- og aktivitetsbasseng, barnebasseng og boblebad. Badets navn er i relasjon til store Th. Kittelsen-dekorasjoner malt på veggene. Her blir det gøy!!!
Ny resepsjon i laftet tømmer (alt tømmer er fra Numedalen – Nore Laft). Her blir bl. annet utsalg av brød og bakervarer fra bakeriet på Highland Lodge.
Utvidet restaurant inkl. nytt mat torg.
Ny skistall med direkte utgang til skibakkken.
Parkeringsanlegg (garasje) til 200 biler. Parkeringsanlegget frigjør området mellom resorten og skibakken, dette gir 100% ski in og ski out og en nydelig utsikt fra restauranten.
8 bowlingbaner åpner ila. romjulen.
Også kjøkken, oppvask, ventilasjonsanlegg med mer gjennomgår en betydelig modernisering og enda flere spennende nyheter kommer ila. 2015.
Spa- og treningsanlegget som ble bygget i 2006 er svært anerkjent, nå utvides det videre – ila. vinteren kommer det bl. annet et «testsenter» i samarbeid med NTG Geilo.
Vestlia Resort er utsmykket med mye spennende Norsk kunst og bondeantikviteter. Kai Fjell salen er viden kjent, nå gjør også Th. Kittelsen og Edvard Munch sitt inntog, i form av originalarbeider og store Kittelsen-dekorasjoner i det nye eventyrbadet. Det er også duket for en presentasjon av eiers samling av norske drikkekar i tre, den vil bli stilt ut permanent på Vestlia Resort i løpet av vinteren. På leiligheter, suiter og hotellrom blir det skibilder fra gamle Geilo, skatter fra Hol Bygdearkiv.

Litt om INTERIØRET på Vestlia Resort v/Camilla Gjøstøl Gundersen

På Vestlia Resort er det godt å være gjest. Umiddelbart når man kommer inn i den laftede resepsjonen får man en følelse av ro, hygge og lunhet. Denne følelsen gjør at man lett føler seg hjemme, og denne følelsen kombinert med velvære og kos gjenspeiler seg i alle hotellets vegger. Interiøret er sammen med de ansatte med på å skape dette.

Her er en fin kombinasjon av lune og varme farger, og eksklusive myke og tidsriktige stoffer, skaper et nydelig interiør som skaper en unik atmosfære. Denne atmosfæren preger hele hotellet. Norsk kunst, antikviteter og kulturelle elementer er med på å skape denne unike atmosfæren, og Vestlia er Norges mest innholdsrike kulturelle resort.

Vestlia Resort er Dronningen av Geilo, med fokus på hygge, trivsel og velvære. I dag har 88 nye rom, nytt badeanlegg og bowling dratt dette enda lengre. Dronningen av Geilo har også blitt en opplevelsesresort, og familien finner lett sin plass. De nye hotellrommene har som de originale et eksklusivt og hyggelig interiør, som er tidsriktig og tidløst. En herlig fargepalett i rødt, gult, grønt og blått, kombinert med myke stoffer og skinn omfavner deg som gjest.

I fellesområdene er det som i rommene denne lunheten, og det er fristende og enkelt å finne seg en hyggelig krok å nyte en kaffe latte og en god bok. 
EIERSKAP /HISTORIKK
Tone og Pål Georg Gundersen.
Vestlia Sportell åpnet i 1969. Dagens eiere overtok fra Choice/Petter Stordalen i 2000. I 2006 ble Spa-fløyen med flotte rom og suiter, i tillegg til Spa og treningssenter bygget. I 2012 og 2013 ble Vestlia Resort kåret til Norges Beste Ski Resort, nå tar Tone og Pål Georg Gundersen prosjektet videre.

LEDELSE
Roger Espeli (41) er fra sommeren 2014 ansatt som adm. direktør for Vestlia Resort og også Highland Lodge inkl. EKTE Restaurant & Smakeri i Geilo sentrum. Roger er Geilogutt og utdannet i bransjen, men hoppet av i 2010 etter 18 år, hvorav 10 som direktør/medeier på Bardøla Høyfjellshotell.
Alexander Gullesen (30) er hotellsjef. Han kom til Geilo i 2000 som skiskytter på NTG. Etter endt skolegang startet han i restaurantbransjen på Geilo og stortrives med dette – på Vestlia Resort startet han sommeren 2013. Alexander ble i 2008 kåret til «årets unge sommelièr (vinkelner)».

SITAT (adm. direktør Roger Espeli)
 «Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet» oppsummerer vi på spørsmålet om hva som er unikt med Vestlia Resort og bakgrunnen for den enorme satsningen. «Geilo har alt – tradisjoner, innhold og potensiale. Vi har veldig stor tro på destinasjonen. I tillegg har vi da etter vårt skjønn Geilos beste beliggenhet».
 «Det er endringer og nedgang i store deler av både kurs- og konferanse og turistmarkedet, vi tror at en moderne satsning og oppbyggingen av et unikt produkt som Vestlia Resort vil bidra til å snu trenden. Vi tror altså at vår satsning vil gi noe til alle på Geilo».
 Vestlia Resort opplever en stor pågang, og også økt internasjonal oppmerksomhet etter at det er blitt kjent at anlegget blir betydelig utviklet. «Det utenlandske ferie- og fritidsmarkedet spesielt Sverige, Danmark, Tyskland og England blir viktig for oss og allerede nå ved starten av første sesongen merker vi en betydelig interesse gjennom etablerte samarbeidspartnere, men også direkte til www.vestlia.no».

ANNET
Highland Lodge og Ekte Restaurant & Smakeri i Geilo sentrum tilhører samme eierskap og drives av samme organisasjon. Også her er det stor utvikling, på Highland Lodge er det svært populært å både eie og leie leiligheter. Se prospekt på www.highland.no

 

Søndag 21. des. 2014 kl. 15.00-18.00 inviteres bygdafolket til «KOM OG SE – ÅPENT HUS».


 

 Foto: Paul Lockhart      Foto: Paul Lockhart








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS