Sparebank1 Hallingdal Valdres overtek sponsoravtale.

Geilo idrettslag byttar frå Skue sparebank til Sparebank 1 Hallingdal Valdres frå 1. oktober.
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 01.10.2014 11:59

Geilo idrettslag byttar frå Skue sparebank til Sparebank 1 Hallingdal Valdres frå 1. oktober.

- Vi ønsker å skape vekst og entusiasme der folk bor og jobber, sier Espen Karlsen, leder for personmarked i SpareBank 1 Hallingdal Valdres. - Derfor er det helt naturlig for oss å bli ny generalsponsor for Geilo Idrettslag, turrennet Skarverennet og sykkelrittet Skarverittet.


Avtalen gjelder fra 1. oktober 2014 og varer i 3 år. SpareBank 1 Forsikring går også inn med midler i avtalen og blir generalsponsor sammen med lokalbanken på Geilo.

- Vi er spesielt glade for å være med fordi dette er med på å sette Geilo på kartet, sier Espen Karlsen. Spesielt Skarverennet og Skarverittet er store festdager for lokalmiljøene, og genererer store inntekter til det lokale næringslivet. I tillegg engasjerer dette over tusen lokale dugnadsarbeidere.

- Geilo IL er et aktivt idrettslag med stor og bred aktivitet. "Hele bygda" støtter opp om laget, og dugnadsånden er stor. Dette er noe vi i SpareBank 1 vet å sette pris på, og det er derfor flott å ha fått på plass denne avtalen i samarbeid med Forsikring, sier Karlsen.

- SpareBank 1 Hallingdal Valdres viser også med dette at vi tenker langsiktig ved å satse på bank og forsikring på Geilo, og at vi ønsker å ta vår oppgave som bidragsyter i lokalsamfunnet på alvor, forteller Karlsen.

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS