Ny leiing i Ski Geilo
Foto: Mustach media - frå fjesboksida til Geilo

Ny leiing i Ski Geilo

Omorganisering av eigarane gjer at nye folk kjem inn og andre frå nye roller
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 26.03.2019 14:15
Sist oppdatert : 26.03.2019 14:47

Her er presseskrivet om omorganiseringa

For å samle alle Fredensborgs fritidsrelaterte investeringer ble Fredensborg Fritid AS opprettet som nytt konsern i 2018. Dette omfatter blant annet en tomtebank på ca. 7000 enheter fordelt på Geilo, Kragerø, Turufjell (Flå) og Norefjell, i tillegg til hoteller, restauranter, alpinanlegg, og utviklingseiendom for næring. Fredensborg Fritid bygger organisasjon for å bli den ledende utvikleren av fritidseiendom i Norge.

Andreas Martinussen, ble fra 1. februar 2019 ansatt som leder for Fredensborg Fritid. De siste månedene har vi etablert en ledergruppe med spisskompetanse innen eiendomsutvikling som skal jobbe på tvers av og komme alle våre destinasjoner til gode. Dette inkluderer blant annet spisskompetanse på reguleringsprosesser, prosjektledelse (gjennomføring byggeprosess), finansiering og salg/marked. Geilo er en av våre aller viktigste destinasjoner. Geilo Holding AS eies i dag 50/50 av Arne Pålgårdhaugen og Ivar Tollefsen (Fredensborg AS). Sistnevntes eierandel overføres nå til Fredensborg Fritid AS, som eies 85 % av Fredensborg og 15 % av Andreas Martinussen. Geilo Holding AS Hensikten med ledergruppen nevnt over er at alle våre destinasjoner skal kunne trekke på ressurser sentralt. Dermed tror vi behovet for en dedikert CEO i Geilo Holding blir mindre. I forbindelse med at nåværende CEO fratrer sin stilling, tiltrer derfor undertegnede som ny leder i Geilo Holding AS. I praksis blir dette små endringer og «business as usual».

Arne Pålgardhaugen leder eiendomsutviklingen på Geilo og fungerer forøvrig som arbeidende styreformann i Geilo Holding. Med dette er vi forhåpentlig enda bedre posisjonert for å utvikle Geilo på best mulig måte og til glede for ansatte, lokalbefolkning og tilreisende. SkiGeilo I Geilo skisenter AS går Ole K. Kristiansen inn som daglig leder, og Jørn Gulbrandsen fortsetter som driftssjef. Siden overtagelsen i 2017 er det fokusert på produktutvikling av alpintilbudet og optimalisering av salg og service. Dette arbeide vil nå fortsette med en operativ ledergruppe på Geilo. Geilo skal og vil ledes lokalt, men jeg besøker Geilo så ofte som mulig. Jeg er nesten født og oppvokst på Bardøla, og som barn/ungdom tilbragte jeg store deler av fritiden på Geilo. Roger Espeli ble tidlig en god venn og har skapt mange av mine beste minner fra Geilo. Dermed var Geilo i seg selv en av grunnene til at jeg takket ja til jobben i Fredensborg Fritid. Jeg gleder meg til å hilse på alle som er engasjert i vår virksomhet.


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS