Skarverennet nesten fullteikna

Skarverennet nesten fullteikna

Arrangøren var redd for at avlysinga i 2018 ville gjera at interessa for årets renn var liten, men.............
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 18.01.2019 11:13
Sist oppdatert : 18.01.2019 11:16

Selv etter avlysning av Skarverennet 2018, så er Skarverennet så å si fullbooket. Dette gjelder togene som frakter deltakerne til start på Finse med avgang i fra Hallingdal.

Vi var veldig spente på hvordan avlysningen ville slå ut på påmelding, men interessen og pågangen har vært veldig stor.

Etter erfaringen med avlysningen i 2018, så har Skarverennet jobbet med en plan B og en alternativ trasse. Denne kan benyttes ved forholdsvis dårlig vær. Blir det så dårlig vær at alternativ trasse ikke kan benyttes, så har Skarverennet og næringen på Geilo gjennomført møte for på å se hvordan og hva som da kan tilbys deltakerne, slik at man allikevel får en flott opplevelse/weekend på Geilo. Dette blir det jobbet videre med frem mot årets Skarverennet.

Eneste mulighet for nå å kunne bli med på Skarverennet 2019, er å og ta en dagstur med tog i fra Bergen eller Oslo, der det er noen billetter igjen.  Det fine da er at du reiser miljøvennlig, som er en profil vi støtter.
Eller så er det ledig på den noe kortere turen som starter på Haugastøl og kommer inn i Skarverennstraseen etter hvert, her er det billetter igjen fra Geilo


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS