Alliance Ål optikk til topps!
Jublande glade Elisabeth Perstølen og Målfrid Stein Bergaplass. Foto: Kaja Iselin Bergaplass

Alliance Ål optikk til topps!

Av 80 butikkar innan Alliance optikk gruppa så var Ål den beste i 2017 og dei hadde også årets kampanjeleiar!
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 24.01.2018 11:56
Sist oppdatert : 24.01.2018 12:11

I en landsdekkende kåring i Alliance Optikk har Alliance Optikk Ål fått utmerkelsen «Årets butikk»

I tillegg kapret de også tittelen «Årets kampanjeleder», som gikk til kunderådgiver Elisabeth Perstølen.

”Dette er en stor ære, og inspirasjon til å stå på for å levere gode tjenester til kundene våre” sier Målfrid S. Stein Bergaplass, som er eier og daglig leder i forretningen.

Butikken er en del av kjeden Alliance Optikk, som står bak kåringen. Alliance Optikk Ål er dermed rangert på topp av nærmere 80 optikerforretninger.

Optikerbutikken på Ål jobber målbevisst for å kunne tilby kundene sine et stort og bredt utvalg, og holder seg oppdatert på nye trender og konsepter. De har fokus på kundens behov og ønsker når det gjelder både syn, og å bli sett. Lidenskap for øyehelse har ført til flere store investeringer det siste året. ”Nå har vi bedre muligheter til å fotografere og scanne øyets netthinne, vi kan også undersøke kunder som plages med tørre øyne” sier Målfrid

For en tid tilbake inngikk butikken også et samarbeid med kjeden HearMe. Gjennom dette konseptet kan optikerforretningen tilby service på høreapparater samt salg av forbruksmateriell og enkle hjelpemidler til hørselshemmede. Alliance Optikk Ål har 3 ansatte, hvorav en optiker og 2 kunderådgivere. Forretningen tilbyr også synsundersøkelser til grupper som ikke kan komme til lokalene på Ål.

Dette tilbudet gjelder spesielt sykehjemmene, og er veldig populært blant de eldre, sier Målfrid S. Stein Bergaplass.

«Ekstra morsomt er det at denne prisen kommer nå i 2018, året hvor vi feirer 20-årsjubileum» jubler Målfrid. «Tyve dager med fest og aktiviteter i april, dette skal selvfølgelig feires med alle våre flotte kunder!»


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS