Barna hjelper brannvesenet med å trygge jula!
Marius Hagebø og Kolbjørn Bakken fra brannvesenet med lærer Juliane-Jule Tverberg.

Barna hjelper brannvesenet med å trygge jula!

Hol brannvesen besøker skolene i Hol for å undervise om grunnleggende brannvern og dele ut Brannvesenets julekalender.
Aktuelt
Rita Stavn
Publisert : 15.11.2017 14:15
Sist oppdatert : 15.11.2017 16:09

Adventstid og jul er tida da vi pynter med stearinlys, brenner mer på peisen for kos, lager mer mat og belaster strømnettet ekstra med julelys i ulike varianter. Brannvesen over hele landet besøker i disse dager skoler for å informere og forebygge.

I dag var det fjerde og femteklassetrinnet ved Hallingskarvet skole som fikk besøk av Kolbjørn Bakken og Marius Hagebø fra Hol brannvesen. Det var lydhøre og interesserte elever som fikk høre om brannfarlige julekreasjoner, batteriskiftedagen for røykvarslere, og at mobiler og andre duppedingser ikke skal skal lades om natta - ei heller i senga. Slukkeutstyr som brannteppe, brannslange og slukkeapparater som må være på plass når uhellet først er ute...... 

!Lydhøre elever ved Hallingskarvet skole

 

Alle fikk papirutgava av Brannvesenets julekalender . Dette er en litt uvanlig julekalender som handler om brannforebygging. Papirutgava har de tradisjonelle lukene, og bak hver luke finnes ei nettadresse med tips, konkurranser og videoer om forebygging.

Det er de voksnes ansvar å trygge heimen, men brannvesenet har god erfaring med barn som "holdningsambassadører" i hus og heim. Derfor er denne kampanja viktig!

I Fredagsmagasinet møter du to av elevene ved Hallingskarvet skole. Hør hva Ingrid og Even fikk ut av timen.

 


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS