Icemusicfestivalen 2018 avlyst.
Terje Isungset og hans isinstrument. Foto: Emile Holba

Icemusicfestivalen 2018 avlyst.

Etter 10 år med ismusikkfestival på Geilo er det over - i alle fall for eit år.
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 10.11.2017 16:17
Sist oppdatert : 10.11.2017 16:22

Icemusicfestival Geilo ble første gang arrangert i 2006 etter initiativ fra Terje Isungset og Pål K. Medhus. Festivalen har blitt arrangert ved den første eller andre fullmånen hvert år siden. Icemusicfestival Geilo er den eneste festivalen i verden hvor alt fra arena til instrumenter er laget av snø og is. Det er lagt ned utallige dugnadstimer og innsats fra frivillige, utøvere, sponsorer, samarbeidspartnere og organisasjonsledelse, som har bidratt til at Icemusicfestival Geilo hvert år har blitt en stadig bedre festival. Vi er veldig stolte over de magiske øyeblikkene som er skapt gjennom festivalen, og enormt takknemlige for den innsatsen som er lagt ned i festivalen av så mange mennesker opp gjennom alle disse 13 festivalene.
I 2018 skulle Icemusicfestival Geilo gått av stabelen på Geilo 31. januar – 4. februar, men det er med stor sorg at styret i Icemusicfestival Geilo ser seg nødt til å kansellere festivalen i den formen som opprinnelig var planlagt. Avgjørelsen baserer seg på flere forhold:
En har de senere årene sett stadig større utfordringer rundt vær og klima. Perioden før og under festivalen er stadig oftere preget av mildt og ustabilt vær. Dette skaper utfordringer rundt bygging av arena, gjennomføring av konserter og ikke minst publikums, utøveres og frivilliges sikkerhet.
Visit Geilo AS har de senere årene bistått festivalen med ressurser til festival-ledelse, i tillegg til økonomisk bistand. Dessverre gjør hendelser rundt Visit Geilo at det økonomiske bidraget til Icemusicfestival Geilo faller bort i 2018. I tillegg er det ikke lenger ressurser i Visit Geilo til å ta hånd om festival-ledelse. Det er derfor tvingende nødvendig å finne en annen måte å arrangere Icemusicfestival 2018 på, enn slik det var planlagt.
Det jobbes med en alternativ plan for en betydelig mindre Icemusicfestival på Finse, men vi kan på nåværende tidspunkt ikke gi noen garantier for at den blir gjennomført. . Informasjon om arrangementet på Finse blir eventuelt å finne på www.icemusicfestival.no.
Billetter som er solgt til Icemusicfestival Geilo 2018 refunderes.
Med varme hilsener fra styret i Icemusicfestival Geilo
Pål K. Medhus, Sven-Erik Knoff og Line Ramsvik


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS