Tubfrim åpner frimerkebutikk
Illustrasjonsfoto

Tubfrim åpner frimerkebutikk

Mandag åpner Tubfrim frimerkebutikk i egne lokaler på Nesbyen.
Aktuelt
Rita Stavn
Publisert : 15.09.2017 14:36
Sist oppdatert : 15.09.2017 14:48

Frimerkebruken går ned, Posten Norge legger ned postkontorene, Frimerkebutikker forsvinner, Frimerkesamlere går ut på dato, men TUBFRIM BESTÅR!

TUBFRIM går i MOTSTRØMS og ÅPNER FRIMERKEBUTIKK i egne lokaler på Nesbyen i Hallingdal.

I tillegg til alt som allerede ligger på vår nettbutikk ( www.tubfrim.no – Nettbutikk,) vil du her finne store mengder med frimerkesamlinger som vi har fått enten fra dødsbo eller fra frimerkesamlere som har avsluttet samlingen. Dette vil si innstikksbøker med for eksempel Norske frimerker, utenlandske frimerker, «glansbilder» eller en blanding av alt dette og mye mere.
Vi har valgt å ikke sortere frimerkebøkene, da det er nesten en umulig oppgave. Vi har i stedet satt frem alt sammen i priskategorier fra kr 10,- til 300,- pr album. Ingen av albumene er gjennomgått etter at de er mottatt her på TUBFRIM. Det vil igjen si at funnmulighetene bør være store.

Fra og med mandag 18. september ønsker vi alle velkommen hit til oss i Stasjonsvegen 27 på Nesbyen. Våre åpningstider er mandag til fredag kl 08.00 – 16.00.

Dersom det er vanskelig for Deg å komme, eller avstanden er for lang, ønsker vi å kunne tilby forundringspakker med ett antall frimerkebøker til avtalt pris. Ta kontakt så finner vi alltid løsninger som passer for deg, varene sender vi gjerne i posten.
Priskategori på frimerkebøkene er: kr 10,- , 20,- , 30,- , 40,- , 50,- , 75,- , 100,- , 150,- , 200,- , 250,- , 300,-

Ved kjøp i TUBFRIM-butikken kan du betale kontant, betale med bankkort eller du kan bruke VIPPS. VIPPS nr TUBFRIM: 74179

(Pressemelding)


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS