Mattis og Borka klare for turnering (22. juli)
Foto: Langedrag

Mattis og Borka klare for turnering (22. juli)

Laurdag 22. juli blir Langedrag endra til ein middelaldergard
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 17.07.2017 12:49
Sist oppdatert : 22.07.2017 22:56

Røverhøvdingene Mattis og Borka med sine riddere møtes til sin årlige ridderturnering på  Langedrag Naturpark, lørdag 22. juli

Midelalderdag med stort hesteshow der ridderne med sine hester kommer ridende fra fjellet og måler seg i presisjon, fart og spenst. Flere andre dyr blir også med i turneringen. Et mangfold av aktiviteter for store og små denne dagen.

Lørdag 22.7  kler Langedrag seg i middelalderstil for å støtte opp om Middelalderuka som starter i Numedal, - Middelalderdalen.

Opptil 30 aktører vil ta del i middelalderdagen, et show som er bygget på den helt spesielle tillit og samarbeid  som kan bygges mellom mennesker og dyr. Å hoppe hinder stående på to hester samtidig er det ikke så mange andre i landet som gjør, men «røverdatter Ronja» lever med hestene og vil vise noe av dette. Speilridning og fler-spannkjøring der ridderne viser presisjon, samt balanselek med spenstige hopp opp på hesteryggen i fart står det respekt av! Du vil også kunne oppleve at elg eller reinsdyr kommer når «ridderfolket» roper,  ja det er nok kun de som lever iett med dyrene som kan få det til… men på Langedrag skjer det! Til og med ulvene vil kanskje gi sin sang til ridderne, ja her vil det bli mulighet for de helt sjeldne dyre- opplevelsene.

Det blir et mangfold av aktiviteter også for besøkende . - bueskyting, plantefarging, pinnebrødsteking, steinsliping, stylter, takkebakst, salg av div artikler,  samtidig som de besøkende får mulighet til ridning, balanselek på hesteryggen, bli med inn til elg, fjellrev og reinsdyr , det blir foring og nærkontakt med moskus, ulv og gaupe. 


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS