To unge lokale talenter med konsert i gamlekyrkja i Hol (18. juli)
Sindre Kaupang og Vegar N. Dreier.

To unge lokale talenter med konsert i gamlekyrkja i Hol (18. juli)

Det er Sindre Kaupang fra Hovet og Vegar Nesfossen Dreier fra Geilo som holder den nest siste sommerkonserten i Hol gamle kyrkje tirsdag.
Kultur
Rita Stavn
Publisert : 16.07.2017 23:00
Sist oppdatert : 16.07.2017 23:11

Høveringen Sindre Kaupang (kjent under navnet “Sindre Kayman” i England) vokste seg opp i kulturlivet i Hallingdal og har vært med på en rekke kulturelle prosjekter. 

Vi kjenner Sindre mest som komiker, skuespiller, multiinstrumentalist og som kommunal gressklipper i Hol om sommeren. Men nå oppholder han seg for det meste i London hvor han jobber som skuespiller, musiker, komponist, musikklærer, dramatiker og som underholder i barnebursdager. 

Etter han fullførte Bacheloren sin i 2015 på Rose Bruford College komponerte han musikalen 'Fables for a Boy' som ble satt opp på Londons 'Lost Theatre' våren 2016. Nå jobber han med sin andre store musikal. 

Multitalentet Vegar Nesfossen Dreier er snart 18 år og er vokst opp på Geilo. For tiden går han på musikklinjen i Kongsberg. Han har vært aktiv med musikken i mange år, både gjennom egenøving, kulturskole og UKM. Musikk er en stor lidenskap, enten ved å skrive sanger, bare spille et instrument eller gjøre innspillinger. 

Vegar ønsker jeg å drive med musikk i en eller annen form i fremtiden, og dette er en ung gutt som vi garantert for høre mer til.

(Pressemelding)


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS