Spennande konsert på Ål og Geilo

Spennande konsert på Ål og Geilo

Det kinesiske ensemblet byr på musikk og dans
Kultur
Knut Medhus
Publisert : 06.04.2017 15:18
Sist oppdatert : 06.04.2017 15:24

Ål kyrkje og Geilo kulturkyrkje søndag 9.april

«Tapt og funnet igjen» (Lost and found) er navnet på den kinesiske forestillingen som besøker Norge 3. – 9. april. Profesjonelle kinesiske kunstnere tilknyttet kultursenteret TCG Nordica i Kunming kommer med dans, musikk og videokunst til Oslo, Stavanger, Rennesøy, Bergen, Ål og Geilo.

Gruppen blir med på folkemusikkmessen i Ål kyrkje palmesøndag 9.april og på kvelden holder de konsert i Geilo kulturkyrkje.

Turnéen foregår i samarbeid med Areopagos, som står bak kunst- og kulturutveksling mellom Skandinavia og Kina siden 2001.

Unik musikk- og danseopplevelse

De anerkjente musikerne spiller på tradisjonelle fløyte og strengeinstrumenter med meditativ, tradisjonell og samtidsmusikk i jazz-sjangeren.

Den kinesiske maler og videokunstneren Zhu Jiuyang deltar med film fra en forestilling der han inviterte bønder med sine saueflokker inn i galleriet. Gjennom film, bilder og musikk inviteres vi til refleksjon over sauen og oss selv.

Forstillingen har samme visjon som Nordica: Å stimulere til refleksjon om menneskeverd, slik det kommer til uttrykk gjennom ulike kunstformer. 

I følge den kinesiske gruppa handler forestillingen om «rytmen av Guds kjærlighet inni oss, Jesu vennskap som en melodi i hjertet og Guds Ånd som beveger oss.»

 

 

 


Annonse:
ustekveikja


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS