Det blir ikke påske uten radio....
Styret er i full gang med å hente inn auksjonsgjenstander/tjenester. Elisabeth Haugen, Guri Saue, Solveig Hvammen, Sigrun Eng, Oddvar Holm, Per-Egil Kolsrud (styreleder), Roy Berg (villmann), Svein Hesla, Ole Embrikgård, Syver Hjelmen og Knut Medhus (redaktør)

Det blir ikke påske uten radio....

Vi trør til med påskeradio for 27. gang.....
Aktuelt
Rita Stavn
Publisert : 03.03.2017 21:04
Sist oppdatert : 03.03.2017 23:47

Det er i skrivende stund 5 små uker til påske og påskeradio. Den vil bli i god gammel tradisjon med diverse informasjon og innslag. God musikk og haugevis av spørsmål å bryne seg på. Hallingskatten er snart på plass, og vi antar at skattesjef Geir Olav Brøto kommer med ganske så vriene varianter også i år der Google ikke er til stor hjelp.

Auksjoner
blir det. Vi har allerede fått inn litt av hvert både til nytte, glede og gane. Noen av gjenstandene blir lagt ut her. (Denne finner du under fana "auksjon" øverst på sida vår.) Men aller mest vil bli lagt ut på fjesboksida vår - bli venn først som sist - www.facebook.com/RadioHallingdal/ .

Vi setter utrolig stor pris på næringslivet som støtter oss med gjenstander og tjenester. Det aller meste kan auksjoneres bort. Dersom du vil være med - send en epost, ring eller ta kontakt med kontaktpersonene som du finner her .

Reklame og sponsing. 
Det er på tide å sikre seg reklameplass nå. Vi er på FM og nett - mobil og brett. I tillegg har alle DAB radioer muligheten til  å ta oss på FM inn også. Prisene i påska finner du her.








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS