Lordemarsjen 8.august.

Stor interesse for Lordemarsjen gjer at det er sett ei grense på 250 deltakarar i den populære turmarsjen.
Sport
Knut Medhus
Publisert : 31.07.2015 09:08

Noverande Lord Garvagh ved Lordehytta i Folarskaret 2013
Stor interesse for Lordemarsjen gjer at det er sett ei grense på 250 deltakarar i den populære turmarsjen.

 

At Lordemarsjen er en fantastisk tur i et mektig fjellparti viser det stadig økende antall deltagere. Fra 2014 har arrangøren måtte sette et tak på maks antall deltagere,- 250. Alle må ha meldt seg på og betalt før 1. august.
Lordemarsjen er på 22 km, starter i Raggsteindalen , god sti opp til Lordehytta i Folarskaret ( 1620 moh) og ned til Haugastøl. Arrangøren stiller med busser fra Haugastøl, kl 08.00 til Raggsteindalen. Stopper på faste punkt underveis. Returbuss fra Haugastøl kl 18.00. På bussene er det guider fra Hol Historielag . Når man kommer til Lordehytta må man registrere seg , slik at vi vet hvem som er kommet opp.
Alle får med seg 2- 3 vedkubber til Lordehytta. Viktig at det er godt med ved i hytta, mange søker ly om været blir dårlig. Det er Hol Fjellstyre som har ansvaret for Lordehytta.
I målområde blir man tatt i mot av trekkspillmusikk ved Einar Grieg. Alle deltagere får pins, gavepremier trekkes. Deltagerpremier til alle.
Mulighet til å kjøpe mat og drikke på Haugastøl Turistsenter.
Dette året er det veldig vått i fjellet. Man må ha gode tursko / støvler. Ta med tørre sokker. Bekkene er litt store, så sokkeskift kan være nødvendig.
Vi ønsker alle glade turgåere hjertelig velkommen til Årets Fjelltur

Se www.lordemarsjen.no

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS