Fra politiker til rådmann

Ole Johnny Stavn er innstilt til stillingen som rådmann i Hemsedal.
Aktuelt
Rita Stavn
Publisert : 02.07.2015 10:19

Ole Johnny Stavn blir ny rådmann i Hemsedal
Ole Johnny Stavn er innstilt til stillinga som rådmann i Hemsedal kommune.

Det var sju søkere til stillinga. Etter intervjurunden var Stavn den eneste aktuelle. Hemsedal kommunestyre foretar den formelle ansettelsen i midten av juli.

Ole Johnny Stavn (37 år) er født og oppvokst på Flå. Han er utdanna agronom ved Lien Landbruksskole, og har spesialutdannelse innen skogfag fra Universitetet for miljø og biovitenskap (Ås). Arbeidslivet startet han som bjørnepasser i Bjørneparken. Etter endt utdanning arbeidet han som skogbruksleder i Viken skog. Fra 2008 har hovedsetet vært Oslo som politisk rådgiver for senterpartiets stortingsgruppe med transport og kommunikasjon som hovedfelt.

Engasjementet for politikk og utvikling av egen heimbygd starta tidlig. Stavn avslutter si fjerde periode som kommunestyrerepresentant i Flå til høsten. I perioda 2003-2007 var han varaordfører. Høsten 2011 ble han valgt inn i fylkestinget der han er medlem av fylkesutvalget, hovedutvalget for samferdsel og gruppeleder for Senterpartiet.

Etter det vi kjenner til starter Stavn som rådmann i Hemsedal 1. oktober. Vi ønsker lykke til med ny utfordring som kommunens øverste administrative leder, og den som fra nå av skal gjennomføre de politiske vedtakene.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS