2000 jenter klare for Slarverennet

Så er det fullt - årets store skirenn for jenter.
Sport
Knut Medhus
Publisert : 27.01.2015 10:22

Så er det fullt - årets store skirenn for jenter.

 

2000 skiglade jenter deltar på Slarverennet!
Lørdag 21. mars 2015 går Slarverennet fra Hemsedal til Gol for jenter i alle aldre. Det er 5. året Slarverennet arrangeres, og det er påmeldt 2000 jenter! Ny rekord, jubler Randi Nibstad, en av fem jenter i Slarverennskomiteen. I fjor gikk 1000 jenter og dobbelt så mange i år er vanvittig moro, sier Randi.
For 4 år siden var det femti deltagere og Randi sa på fleip at om noen år går det 30 busser med gærne damer innover til start. Det var vel ingen som trudde på det! Men det er faktisk 40 busser i aksjon i år for å frakte slarvejentene inn i Holdeskaret i Hemsedal, og derifra går 2000 jenter med Norske flagg i sekken og godt humør til Gol. Det er drikkestasjoner underveis og en fellesstopp på Tjukkekjørr. Med sola på himmelen og strålende løyper er dette et renn uten tidtaking med fokus på det sosiale, ingen stress, nyte flott natur og et viktig mål for dagen: logg av for å logge på livet! Dette er det nærmeste vi kommer et vintereventyr, og med Friluftslivets år i 2015 håper vi at dette blir en av de største friluftsopplevelsene 2000 jenter får oppleve lørdag 21. mars.
Målet er i Grønlio i Gol, og derfra blir spreke og flinke Slarvejenter kjørt til after ski i stortelt på Pers Hotell. I storteltet er det torsdag og fredag registrering for Slarverennet, og salgsmesse med masse gode tilbud til Slarvejenter og andre kjøpelystne.
Alle deltagere får en velfylt goodiebag med blant annet buff og t-skjorte i årets farge som er mintgrønn. Dette er felles antrekk, så her er det ikke kjøpepress eller utstyrs-galskap for å delta. Langrennsgruppa i Gol og SWIX smører ski og gir gode smøretips for en vellykket tur. Det er ikke behov for dyrt Cera-pulver eller avansert slip under skia.
Vi er 5 jenter som har andre jobber, så Slarverennet arrangeres på dugnad uten ei krone i lomma. Belønningen er at 2000 jenter føler seg glade og får en fantastisk naturopplevelse. Vi hadde ikke klart å arrangere dette uten hjelp fra ca 80 frivillige i «crewet», løypemannskap, Røde Kors og sponsorer.

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS