Sjå t å klypp de til topps!

Så e det endeleg avgjort - frisørsalongen med det artige namnet med hallingsleng er Norges beste firmanamn!
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 22.01.2015 09:25

Så e det endeleg avgjort - frisørsalongen med det artige namnet med hallingsleng er Norges beste firmanamn!

«Sjå te å klypp de AS» er Norges beste firmanavn

Med denne oppfordringen stakk frisørsalongen fra Nesbyen av med tittelen «Norges beste firmanavn».

–Sjå te å klypp de AS er en verdig vinner av konkurransen. Firmanavnet utnytter kombinasjonen av det norske språket og lokal dialekt på en utsøkt måte. Mange faller for fristelsen å tilføre engelske navn og sjargonger i firmanavnet. «Sjå te å klypp de» er et rotekte norsk navn, og gir kundene en umiddelbar assosiasjon til en frisørsalong. Navnet er også enkelt å huske, noe som gjør det enklere å lykkes i markedsføringen av bedriften, sier juryformann og forfatter Roger Pihl.

Det er søketjenesten Gule Sider som står bak konkurransen.

En fagjury bestående av Roger Pihl og kommunikasjonssjef Renate Morken i Gule Sider, har gått finalistene i sømmene for å kåre en verdig vinner.

Totalt kom det inn over 100 bidrag til konkurransen. Over 11 500 stemmer ble avgitt til 20 delfinalister som sto igjen som de beste navnene i konkurransen. Sjå te å klypp de AS mottok godt over 2 000 av disse stemmene. Blant de ti finalistene som oppnådde flest stemmer fra publikum, ble vinneren i dag kåret ut av en fagjury.

–Det er gøy å se at folk engasjerer seg i så stor grad. Målet med kampanjen har vært å løfte både små og store bedrifter på lokalnivå, og det har vi klart, sier Renate Morken, kommunikasjonssjef i Gule Sider.

–Små og mellomstore bedrifter er typisk for Norge. Da kan man tillate seg å være personlig, humoristisk eller tydelig på andre måter, slik bedriften Sjå te å klypp de AS definitivt er, sier Pihl.

Prisutdeling og navnefest

Torsdag, 22. januar, klokken 13:00 skal prisen overrekkes innehaverne Evy og Elisabeth i Sjå te å klypp de sine lokaler i Nesbyen. Ordfører i Nes kommune Tor Oscar Magnussen vil også være til stede for å overvære utdelingen.

 

Dette var de ti finalistene:

Sjå te å klypp de (Nesbyen)
Hårny Frisør (Harstad)
Linn Rammer Inn (Ski)
Søstera til Morten (Vikeså)
BareMas Tapas & Bar (Drøbak)
Vriomsveisen (Øvre Årdal)
På Rammer Alvor (Melbu)
Frittgående Fruers Forlag (Åndalsnes)
Jålebroki (Øvre Årdal)
Kokeliko (Bærum)


 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS