Frå landslagstrenar til Geilo idrettslag

Geilo Idrettslag har i dag ansatt Espen Nordby Andersen som ny daglig leder. Nordby Andersen er 36 år, gift, 2 barn og er bosatt på Geilo. Han kommer fra jobben som landslagstrener i Norges Skiskytterforbund – elitelag herrer
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 22.04.2014 16:00

 

Geilo Idrettslag har i dag ansatt Espen Nordby Andersen som ny daglig leder.
Nordby Andersen er 36 år, gift, 2 barn og er bosatt på Geilo. Han kommer fra jobben som landslagstrener i Norges Skiskytterforbund – elitelag herrer

 

Etter at nåværende daglig leder Roger Espeli tidligere i vinter sa opp sin stilling for å begynne som adm.dir. for Vestlia Resort, har styret vært i en prosess med å finne en etterfølger.
Vi er nå glade for å ha kommet i mål med prosessen, og at vi med dette har fått en ny daglig leder som skal bringe oss videre inn i fremtiden.

Espen Nordby Andersen har i tillegg til jobben som landslagstrener, vært tilknyttet NTG Geilo og NTG Lillehammer. Han har en solid plattform hva gjelder formal- og realkompetanse innen organisasjonsarbeid, ledelse og idrett.

Vi er trygge på at Geilo Idrettslag sine ambisjoner om videre sportslig utvikling og forvaltning av lagets ressurser nå er i de beste hender. I tiden fremover vil Espen bli presentert for lagets grupper, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. Vi ønsker han hjertelig velkommen!
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS