Minnegudsteneste på Geilo.

: Sommeridyll og ferie med glede og ubekymrethet har ble for et år siden erstattet av frykt og motløshet for mange. I anledning et års markeringen av terrorangrepet inviterer kirken til minnegudstjeneste i kulturkyrkja søndag klokken 17. På gudstjenesten vil Osvald Medhus holde en tale med temaet ”Når samfunnskritikk blir hat”, og det blir sang og musikk.
Aktuelt
Knut Medhus
Publisert : 20.07.2012 11:51

Sommeridyll og ferie med glede og ubekymrethet har ble for et år siden erstattet av frykt og motløshet for mange. I anledning et års markeringen av terrorangrepet inviterer kirken til minnegudstjeneste i kulturkyrkja søndag klokken 17. På gudstjenesten vil Osvald Medhus holde en tale med temaet ”Når samfunnskritikk blir hat”, og det blir sang og musikk.

Søndag er det ett år siden de fryktelige terrorhendelsene i Oslo sentrum og på Utøya. Vi står som fellesskap sammen med alle som har mistet noen av sine kjære og alle som fremdeles bærer skader på kropp og sjel. Alle er vi berørt på ulikt vis.

Angrepet for et års siden gav en ny og sterk påminnelse om hvor viktig det er å verne om menneskets verd og stå sammen for demokrati, toleranse og rettferdighet. Vi har også på en særlig måte erfart betydningen av medmenneskelighet og samhold, varme og omsorg.

22. juli 2011 vil alltid ha en mørk skygge hengende over seg. Søndag skriver vi 22. juli 2012 og vi feirer gudstjenesten til minne om de grufulle handlingene for et år siden, men også i tillit til at kjærlighetens Gud er en fredens og håpets Gud.

 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS