2 nye æresmedlemmer i Geilo i.l.

Eit par trufaste Skarverennsslitarar vart ganske så overraska då dei laurdag kveld fekk tildelt æresmedlemskap i Geilo idrettslag:
Sport
Knut Medhus
Publisert : 31.10.2011 15:22

Eit par trufaste Skarverennsslitarar vart ganske så overraska då dei laurdag kveld fekk tildelt æresmedlemskap i Geilo idrettslag:

Petter Rukke, mangeårig leiar for Skarverennet var vel den som vart mest overraska då han vart bedt om å bli ståande der framme han var som utdelar av andre prisar - og så viste det seg etterkvart at det var han som vart omtalt som den nye æresmedlemmen. Også ein annan svært trufast medhjelpar ved Skarverennet Kjell Rygg, vart utnemnt til æresmedlem og var minst like overraska.

 Det vart også delt ut andre prisar på festen. Her er oversikten:

1.       Skarverennet 2011 – Organisasjonsledelse.

For ledelsen av Skarverennet 2011 fikk Petter Rukke er stort og flott tinnfat.

 

2.            Skarverennet 2011 – Bardølaprisen.
For spesielt fortjenestefullt arbeid med Skarverennet fikk Grete Tandberg Fosshagen et tinnfat og middag på hotellet for familien.

 

3.            Skarverennet 2011 – “Den gylne vannkanne”.
For sin store innsats og alle utfordringene med vann fikk ass. løypesjef ved Skarverennet 2011 Jan Henning Waldal rosende ord og en gyllen vannkanne fra daværende løypesjef Jarle        Uthus.

 

4.            Skarverennet 2011 – “Tegning”.
For å ha gitt løypesjefene gode og avgjørende råd om trasevalg fikk Sigmund Hermansen en tegning av seg som håndstikker Skarverennstraseen i “gamle dager”. Tegningen er laget av Ingolf Hagen.

 

5.            Skarverittet 2011 – Organisasjonsledelse.
For ledelsen av Skarverittet 2011 fikk Petter Rukke et fint stettefat i tinn.

 

6.            Skarverittet 2011 – Vestliaprisen.
For spesielt fortjenestefullt arbeid med Skarverittet fikk Kevin Eikrehagen et tinnfat og             middag på hotellet for familien.

 

7.            Skarverittet 2011 – “Den gylne Colaflaske”.
For deres uoppfordrede innsats med etablering av egen drikkestasjon til deltakerne i bunn av Gamle Skurdalsvegen under årets Skarveritt fikk familien Kirkevoll v/Anna og Birger en gyllen            Colaflaske og rosende omtale.

 

8.            Æresmedlem i Geilo Idrettslag - Petter Rukke.
Etter ledelse av Geilo Idrettslag sitt produkt Skarverennet i 6 år på rad og direkte overgang til ledelse av Skarverittet og uttalte ambisjoner om også å bidra der over tid fant styret i Geilo Idrettslag dette som den riktige anledningen å utpeke Petter Rukke som nytt æresmedlem i Geilo Idrettslag. Skarverennet   har i da årene Petter har hatt ledelsen utviklet seg mye, og spesielt er den økonomiske avkastningen betydelig styrket. Petter engasjerer seg 100% og har, eller har aldri hatt noe egeninteresse annet enn gleden av å lykkes. Stort, dypt fat i tinn, rosende ord, blomster og evigvarende medlemskap ble overbrakt en tydelig rørt Petter Rukke.

 

9.            Æresmedlem i Geilo Idrettslag - Kjell Rygg.
Kjell Rygg er oppvokst på Geilo og var en god idrettsutøver i en svært idrettsinteressert familie. Ikke bare trente og konkurrerte han (F.eks Nordisk stafettgull for jr. sammen med Thov Løvstuen og Gisle Fenne – GIL boka) men har var også tidlig aktiv i administrativt arbeid da han var ungdommens styrerepresentant. Etter at egen karriere var over ble han trener og er direkte ansvarlig for at vi i dag har flere utøvere som representerer på landslag i en meget stor og stolt idrett – nemlig skiskyting. Trenerrollen var viktig ja, men han har også bidratt vesentlig i utvikling skiløypene og skiskytterstadion. Han er med når det skal arrangeres renn, i krevende posisjoner. Han har i mange år hatt et stort ansvar i Skarverennet nemlig arenasjef på Ustaoset/mål. Mange, mange timer er lagt ned og styret i Geilo Idrettslag er stolt over at Kjell Rygg nå er æresmedlem og han fikk stort dypt fat i tinn, blomster og evigvarende medlemskap.

10 AE Tuftes minnepris for sportslig innsats 2011 - Joachim Havikhagen.
Den skal gå til en ungdom inntil 20 år. Fin og høvelig framferd også utenfor idrettsbanen er vesentlig.  innsats. Årets prisvinner er vår meget gode og representative landslagskjører på snowboard Joachim Havikhagen. Han er norgesmester og har også internasjonale resultater å vise til, ikke minst OL deltakelsen i Vancouver 2010. Tinnkrus, blomster og et stipend på kr 10 000,-.

 

11.          AE Tuftes minnepris for administrativ innsats 2011 - Torgeir Skrede.
Han har vært aktiv, på et høyt nivå, men da for en annen klubb. Han har nå bodd på Geilo i mer enn 20 år og hele tiden vært aktiv i laget som leder for utallige små og store, nasjonale og internasjonale skirenn. Han har hatt to perioder i hovedstyret, men bidrar nå mest (og mye) som trener og gruppeleder i langrenn og skiskyting. Torgeir fikk et tinnkrus med inskripsjon som bevis på Geilo Idrettslag sin takknemlighet for innsatsen.

 

 

 

 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS