Ustekveikja best likt i landet!

Mens kraftbransjen generelt får stryk hjå mange av brukarane sine (sjå anna oppslag) så er svært mange nøgde med Ustekveikja.
Lokal
Knut Medhus
Publisert : 15.04.2005 15:49

Mens kraftbransjen generelt får stryk hjå mange av brukarane sine (sjå anna oppslag) så er svært mange nøgde med Ustekveikja.

Detaljar TNS Gallup si undersøking, det såkalla Energibarometeret, viser at heile 81 % av dei spurde er nøgde med Ustekveikja energi as som leverandør av straum. Dette er snittallet for fleire detaljerte spørsmål, og for Hafslund, den største leverandøren av straum her i landet, så er same snittalet 54 %. På spørsmålet om å vera konkurransedyktig skårar Ustekveikja 91 % mens Hafslund skårar 37 %.
Avdelingsleiar Eva Fosby Livgard ved TNS Gallup seier til RH at Ustekveikja skil seg ut med blant anna å vera svært kundeorientert, dei blir oppfatta som svært konkurransedyktige og er eit selskap i framgang som mange vil vera med som kunde i og dei gjer ein del utradisjonelle ting som gjer at dei står fram som ein vinnar.
Dagleg leiar ved Ustekveikja energi as, Bjørn Skaret seier i ein kommentar til RH at dei har bevisst arbeidd med slike forhold heile tida og klart å få til ein stab som opptrer heilt profesjonelt.

Meir i fredagsmagasinet.








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS