Skarverennskonserten 2007.

Skarverennshelga avrundes med konsert søndag 22. april i Geilo kyrkje. Tradisjonen tro er det Steinar Ofsdal og Lars Inge Tverberg som står i spissen for denne, og de lover flere lokale musikalske godbiter.........
Kultur
Rita Stavn
Publisert : 17.04.2007 23:50

Steinar Ofsdal
Skarverennshelga avrundes med konsert søndag 22. april i Geilo kyrkje. Tradisjonen tro er det Steinar Ofsdal og Lars Inge Tverberg som står i spissen for denne, og de lover flere lokale musikalske godbiter.......

"African American Folk Songs"
"African American Folk Songs" består av Audun Moen, Tor Egil Kreken og Audun Haugeplass. Dette er utdrag fra en konsert de skal fremføre ved årets Folkemusikkveke på Ål i slutten av mai.
Audun Moen bor for tiden på Flå og synger bl.a. i koret Mosaic. Tor Egil Kreken kommer fra Ål og er bassist for bl.a. Maria Solheim, Tibutee og Lene Marlin. Audun Haugeplass er organist på Gol, men spiller i uttallige band i Oslo-området. De to sistnevnte spiller også sammen i bandene Faircastle Four og The Holstein United Bluegrass Boys som besøkte Geilo kyrkje tidligere i år.

Solfrid og Julie
Solfrid Nestegard Gjeldokk (sang) og Julie Skogsrud (piano/tråorgel) er to unge jenter fra Geilo. De lager spennende musikk innefor sjangere som jazz og folkemusikk. I fjor gikk de helt til landsfinalen i Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Trondheim.

Sist påske kunne man oppleve dem på langfredagsgudstjenesten i Skurdalskyrkja, der vissnok selveste Bjørn Eidsvåg ga tilbakemelding om at disse håpet han fikk høre mer av!

 

Espen Haugseth
er lærer og kommer fra Trondheim. Han jobber til daglig ved kulturskolene i Hol og Ål, samt ved Geilo skole. Begynte sin sangkarriere i Nidarosdomens guttekor. Videre har han studert sang og musikk ved Heimdal vgs under Anita Brevik. Han er utdannet adjunkt med mellomfag musikk på Høgskolen i Levanger.

Lars Inge Tverberg
kommer fra Geilo, jobber i kulturskolen og som menighetsmusiker i Hol Prestegjeld. Han har i løpet av de siste årene etablert seg som komponist, arrangør, kordirigent og pianist. Han har lang fartstid som korist, og har vært med i forskjellige korensemble, bl.a. Ginnungagap og Sofienbergkoret, - sistnevnte også som dirigent, noe han for tiden er for mannskoret Bekaradn fra Ål.

Steinar Ofsdal
har siden 1967 opptrådt som musiker på uttalige scener i Norge og store deler av verden. Alene, med gitarist eller trekkspeller, med visesanger, med trio, med kvartett, med band - i band. Spesielt er hans interesse blitt fanget av den kinesiske musikken, og i Kina går han under navnet A Fú. Steinar har skrevet en lang rekke komposisjoner til egen konsertbruk, og musikk til teater, film, TV og radio.










Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS